29 maj 2022
11:00

Huddinge IF 3 Svart

Referat: Sickla IF Röd 2 - Huddinge IF 3 Svart

Vi kommer till ett soligt Skuru IP för att möta Sickla IF röd 2. Matchen blir relativt ensidig, vi visar upp ett grymt försvar och grymt omställningspel. En otroligt effektiv Yusuf ser till att bollarna hamnar i mål. 4-0 i första perioden, detta ökar till 6-1 i andra pausen. Vi håller igång vårt spel och justerar siffrorna till 12-1 i sista, Sickla har några spelare som fortsätter slita hårt hela matchen, imponerande!

Att temat har varit, avslut, komma till avslut och ta snabba beslut, syns tydligt i vårt spel. Målet är målet och vägen dit bör vara så enkel som möjlig. Vi hotar på kanter och vi hotar i mitt!
Vi anfaller som ett lag och försvara som ett lag, från målvakten hela vägen till topp.